Pakkausalan peruskurssi

Peruskurssilta pohjatiedot ja verkostot

Suomen Pakkausyhdistyksen kerran vuodessa järjestämä peruskurssi koostuu kolmesta loka- ja tammikuun välisenä aikana pidettävästä lähiopetusjaksosta. Jaksojen aikana järjestetään seitsemän tiivistä päivää lähiopetusta, käydään läpi pakkaamisen reunaehdot ja pakkaussuunnittelu, markkinointiviestintä, pakkausvaihtoehdot, kehittyvät pakkausmateriaalit ja teollinen pakkaaminen.

Kurssin luennoitsijoina toimivat alan parhaat asiantuntijat. Lähiopetuspäiviin kuuluu myös vierailuja alan yrityksiin. Edellisellä kurssilla vierailtiin mm. Valio Oy Vantaan tehtaalla ja Keskon Hakkilan varastolla.

Kurssin ajaksi jakaannutaan ryhmiin, ja kunkin ryhmän on tarkoitus kehittää uudenlainen pakkausinnovaatio tehtäväksi annetulle tuotteelle. Ryhmätyötä toteutettaessa voi ottaa heti tuoreeltaan käyttöön kaikki kurssin aikana kertyneet tiedot, taidot ja ideat, samoin kuin verkostot.

Verkostoituminen onkin kurssilaisilta saadun palautteen mukaan yksi tärkeimmistä saavutuksista tiedollisen annin lisäksi. Verkostoituminen ei kuitenkaan pääty kurssin loputtua, koska kurssin suorittaneet hyväksytään Pakkauskillan jäseniksi. Nyt järjestettävä kurssi on järjestyksessään 81.

Pakkauskilta kokoontuu pari kertaa vuosittain möötteihin. Kiltamööttien ohjelmassa on yritysvierailuja ja illallistapahtumia. Kiltaan kuuluu tällä hetkellä yli 500 pakkausalan toimijaa.

Pakkausalan peruskurssi nro 81 järjestetään Hotelli Gustavelundissa Tuusulassa.

I jakso 26.-27.9.2017
II jakso 7.-9.11.2017
III jakso 16.-17.1.2018

Osallistumismaksu Suomen Pakkausyhdistyksen jäsenyrityksissä toimivilta 3600 €, muilta 3900 €.

Kiinnostuitko?
Lisätietoja Risto Laiholta, puh. 0400 501091 tai risto.laiho@pakkaus.com.

ILMOITTAUDU KURSSILLE

Pakkausalan peruskurssin nro 80 osallistujajoukko.

Kurssilaiset saavat lopuksi diplomit


Päiväys ja aika
26.09.2017 - 17.01.2018 00:00

Tapahtumapaikka
Hotelli Gustavelund

Kartta latautuu...

Comments are closed.