Tilaa uutiskirje

Pakkaushommiin? Tule viestintäasiantuntijaksi Pakkausyhdistykseen

Pakkaushommiin? Tule viestintäasiantuntijaksi Pakkausyhdistykseen

Viestintäasiantuntija, Suomen Pakkausyhdistys ry.

Haluatko työskennellä asiantuntijana avoimessa ja innostavassa pienessä neljän hengen järjestössä? Haemme joukkoomme visuaaliseen viestintään suuntautunutta viestintäasiantuntijaa, joka osallistuu monipuolisesti Suomen Pakkausyhdistyksen viestinnän toteuttamiseen.

Viestintäasiantuntijana taitat seitsemän kertaa vuodessa ilmestyvän Pakkaus-lehden, kuvaat ja kuvitat lehden juttuja sekä osallistut tekstintuotantoon. Toimit myös nettisivujemme pääkäyttäjänä ja luot sisältöjä sosiaalisen median kanaviimme. Koska pienessä työyhteisössä kaikki tekevät vähän kaikkea, pääset mukaan myös tapahtumiemme suunnitteluun ja toteutukseen, samoin kuin yhdistyksen muihin hankkeisiin ja projekteihin.

Tehtävässä menestyminen edellyttää tekstien kirjoitustaitoa printtiin ja verkkoon, kuvankäsittelyä Photoshopilla ja taittotaitoa InDesignilla. Nettisivumme päivitetään WordPressillä. Arvostamme osaamista järjestötoiminnasta ja pakkauksista, oma-aloitteista ja innostunutta työskentelyotetta sekä hyviä vuorovaikutustaitoja.

Hoidamme pakkausalan edunvalvontaa, tuotamme tietoa pakkauksista, julkaisemme Pakkaus-lehteä, järjestämme alan koulutusta, toimimme aktiivisesti somemaailmassa ja viestimme aktiivisesti jäsenistöllemme.

Tarjoamme monenlaisia mielenkiintoisia työtehtäviä ja mahdollisuuden kehittyä järjestötoiminnan, viestinnän ja pakkausalan osaajana. Työskentelemme modernissa toimistoympäristössä Itä-Pasilassa hyvien liikenneyhteyksien varrella, osan ajasta teemme etätöitä. Tarjoamme myös vakavaraisen järjestön työsuhde-edut, mm. lounaan ja kuntosalin käytön.

Lisätietoja tehtävästä antaa viestintäpäällikkö Johanna Nikunen, 050 3143562, johanna.nikunen@pakkaus.com

Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten ole nopea ja lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen mahdollisimman pian osoitteeseen johanna.nikunen@pakkaus.com.

No Comments Yet.

Kommentoi julkaisua