Tilaa uutiskirje

Better with Less -kilpailun voittaja selvillä

Metsä Boardin Better with Less -kilpailun on voittanut Iiro Numminen.  Tuomarit kuvailevat Nummisen "Stretching Inner Part"-työtä monipuoliseksi, esteettiseksi, skaalautuvaksi ja helposti toteutettavaksi.

 

Better with Less – Design Challenge -kilpailu haastoi pakkaussuunnittelijat kehittämään toimivampia ja ympäristöystävällisempiä pakkausratkaisuja  tutuille päivittäistavaroille. Kilpailuun osallistui suunnittelijoita ympäri maailmaa.

E-commerce-kategoriassa kilpaillut voittajatyö on kartongista valmistettu pakkauksen sisäosa, joka taipuu hyvin erityyppisten tuotteiden pakkaamiseen ja tarjoaa ympäristöystävällisemmän vaihtoehdon kuplamuoville. Innovatiivisen muotoilunsa ansiosta pakkauksen sisäosa pitää tuotteen paikallaan kuljetuksessa. Numminen palkitaan 10 000 euron pääpalkinnolla työstään.

- Voittanut suunnittelutyö tarjoaa uuden vaihtoehdon kuplamuoville. Suunnitelmassa pakkausmateriaalin jäykkyys ja vahvuus on tasapainotettu ja se tarjoaa hyvän tuen pakattavalle tuotteelle. Se on skaalautuva ja soveltuu monenlaiseen käyttöön, Metsä Boardin Design & Innovation Director Cyril Drouet perustelee.

betterwithless.org

No Comments Yet.

Kommentoi julkaisua