Tilaa uutiskirje

Caran d’Ache-kynät


Ikoniset pakkaukset

Caran d’Ache-kynät  

Tämänkertainen klassikkopakkauksemme on värikynät metallirasiassa, jonka kannessa on sveitsiläisen Matterhorn-vuoren kuva. Caran d’Ache-brändin kynät ovat hyvä esimerkki tuotteesta, jossa pakkaus on tavallistakin kiinteämpi osa tuotetta. Nämä taiteilijatasoiset, hinnaltaan aika kalliit värikynät pidetään hyvässä tallessa ja värijärjestyksessä niihin kuuluvassa metallisessa rasiassa. Metallinen rasia kestää lähes ikuisesti ja kun kynät kuluvat ahkerassa käytössä, niitä voi ostaa erikseen uusia. Rasiaa ei saa rikki muuten kuin saranoista vääntämällä, mutta vahingossa rikkoutuminen ei tapahdu edes vilkkaamman koululaisen selkärepussa.  

Caran d’Ache -kynillä on yli satavuotinen historia ja kynien valmistus aloitettiin jo vuonna 1915. Brändin nimi otettiin käyttöön 1924 omistajavaihdoksen yhteydessä ja se tulee venäjän kielestä, jossa se tarkoittaa yksinkertaisesti kynää. Nimeä käytti myös eräs kuuluisa ranskalainen poliittisten pilapiirrosten tekijä.  

Perheyrityksen värikynät valmistetaan tehtaalla Genevessä, jossa yrityksen johdossa on sukuyrityksen neljännen polven edustaja. Jos päivittäin tehtaalla valmistetut värikynät asetettaisiin jonoon, ne riittäisivät Genevestä Roomaan.  

No Comments Yet.

Kommentoi julkaisua