Tilaa uutiskirje

Pakkausalan peruskurssi

Peruskurssilta pohjatiedot ja verkostot

Kurssi on loppuunmyyty. Seuraava pakkausalan peruskurssi alkaa syksyllä 2020.

Suomen Pakkausyhdistyksen kerran vuodessa järjestämä peruskurssi koostuu kolmesta loka- ja tammikuun välisenä aikana pidettävästä lähiopetusjaksosta. Jaksojen aikana järjestetään seitsemän tiivistä päivää lähiopetusta, käydään läpi pakkaamisen reunaehdot ja pakkaussuunnittelu, markkinointiviestintä, pakkausvaihtoehdot, kehittyvät pakkausmateriaalit ja teollinen pakkaaminen.

Kurssin luennoitsijoina toimivat alan parhaat asiantuntijat. Lähiopetuspäiviin kuuluu myös vierailuja alan yrityksiin. Edellisellä kurssilla vierailtiin mm. Pauligin kahvipaahtimolla Helsingissä ja Inexin logistiikkakeskuksessa Sipoossa.

Kurssin ajaksi jakaannutaan ryhmiin, ja kunkin ryhmän on tarkoitus kehittää uudenlainen pakkausinnovaatio tehtäväksi annetulle tuotteelle. Ryhmätyötä toteutettaessa voi ottaa heti tuoreeltaan käyttöön kaikki kurssin aikana kertyneet tiedot, taidot ja ideat, samoin kuin verkostot.

Verkostoituminen onkin kurssilaisilta saadun palautteen mukaan yksi tärkeimmistä saavutuksista tiedollisen annin lisäksi. Verkostoituminen ei kuitenkaan pääty kurssin loputtua, koska kurssin suorittaneet hyväksytään Pakkauskillan jäseniksi. Nyt järjestettävä kurssi on järjestyksessään 83.

Pakkauskilta kokoontuu pari kertaa vuosittain möötteihin. Kiltamööttien ohjelmassa on yritysvierailuja ja illallistapahtumia. Kiltaan kuuluu tällä hetkellä yli 500 pakkausalan toimijaa.

Paikka: Messukeskus, Helsinki.

Osallistumismaksu Suomen Pakkausyhdistyksen jäsenyrityksissä toimivilta 3600 €, muilta 3900 €.

I jakso 17.-18.9.2019

II jakso 5.-7.11.2019

III jakso 14.-15.1.2020

Helsingin Messukeskus

Lataa kurssiesite

Kiinnostuitko?
Lisätietoja: Tanja Koukku, puh.050 566 1101, tanja.koukku @ pakkaus.com

 

 

 


Päiväys ja aika
17.09.2019 - 15.01.2020 Koko päivä

Karttaa ei ole saatavissa

No Comments Yet.

Kommentoi julkaisua