Tilaa uutiskirje

Haemme viestinnän asiantuntijaa

Haemme viestinnän asiantuntijaa

Haluatko työskennellä asiantuntijana avoimessa ja innostavassa pienessä neljän hengen järjestössä? Haemme joukkoomme viestinnän generalistia, joka osallistuu monipuolisesti Suomen Pakkausyhdistyksen viestinnän toteuttamiseen.

Viestintäasiantuntijana taitat seitsemän kertaa vuodessa ilmestyvän Pakkaus-lehden ja osallistut juttujen tuotantoon kirjoittamalla ja kuvaamalla. Toimit myös nettisivujemme pääkäyttäjänä ja osallistut somekanaviemme sisällöntuotantoon. Koska pienessä työyhteisössä kaikki tekevät vähän kaikkea, pääset mukaan myös tapahtumiemme suunnitteluun ja toteutukseen, samoin kuin yhdistyksen muihin hankkeisiin, projekteihin ja työtehtäviin.

Tehtävässä menestyminen edellyttää tekstien kirjoitustaitoa printtiin ja verkkoon, kuvankäsittelyä Photoshopilla ja taittotaitoa InDesignilla. Nettisivumme päivitetään WordPressillä. Arvostamme viestintätaitojen lisäksi oma-aloitteista ja innostunutta työskentelyotetta sekä hyviä vuorovaikutustaitoja. Pakkausalan ja järjestötoiminnan kokemus on plussaa.

Hoidamme pakkausalan edunvalvontaa, tuotamme tietoa pakkauksista, julkaisemme Pakkaus-lehteä ja PackNews.fi-uutissivustoa, järjestämme alan koulutusta, toimimme somemaailmassa ja viestimme jäsenistöllemme. Tarjoamme monenlaisia mielenkiintoisia työtehtäviä ja mahdollisuuden kehittyä viestinnän, järjestötoiminnan ja pakkausalan osaajana. Toimistomme on Itä-Pasilassa, osan ajasta teemme etätöitä. Tarjoamme myös vakavaraisen järjestön työsuhde-edut, mm. lounaan, työsuhdepolkupyörän ja kuntosalin käytön.

Lisätietoja tehtävästä antaa 27.6.–1.7.2022 ja 1.8. eteenpäin viestintäpäällikkö Johanna Nikunen, 050 3143562 tai johanna.nikunen@pakkaus.com.

Haastattelemme hakijoita heti elokuun alusta lähtien, joten ole nopea ja lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen mahdollisimman pian osoitteella johanna.nikunen@pakkaus.com.
Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Comments are closed.