Tilaa uutiskirje

Pakkaus-lehden päätoimittajan kirje joulupukille 2018

Pakkaus-lehden päätoimittajan kirje joulupukille 2018

Rakas joulupukki,
Kirjoitan sinulle muutaman vuoden tauon jälkeen. Minulla on sellainen tunne, että edessämme näyttää olevan isoja haasteita, joiden voittamisessa sinä voisit auttaa meitä.


Olemme olleet kovin kilttejä taas tänäkin vuonna – tai ainakin olemme kovasti ponnistelleet oikeiksi katsomiemme asioiden puolesta ja sehän on melkein sama kuin olla kiltti, eikö! Kiltteyden palkkioksi olen laatinut sinulle listan asioista, joita toivoisin sinun tuovan kaikille pakkausalan toimijoille riippumatta siitä mitä pakkausmateriaalia tai arvoketjun osaa
edustamme.


Ensiksi toivoisin, että toisit meille luottamusta itseemme. Me suomalaisethan olemme maailman vaatimattomimpia ihmisiä ja pieni omanarvontunnon kohotus ei olisi pahitteeksi. Voisimme uskoa omiin kykyihimme ja mahdollisuuksiimme, investoida uusiin koneisiin ja laitteisiin, ihmisiin ja tehtaisiin. Uskomalla parempaan tulevaisuuteen me voimme yhdessä aikaansaada sellaisen.


Toiseksi toivoisin, että toisit meille luottamusta toisiimme. Meillä Suomessa kateus on tavallista. Suomi on monissa tutkimuksissa todettu yhdeksi maailman kilpailukykyisimmistä maista. Täällä jos jossain pitäisi olla mahdollisuus menestyä ja jopa rikastua omalla työllään. Yksin emme kuitenkaan voi voittaa miljoonia kiinalaisia, amerikkalaisia tai edes ruotsalaisia. Tehdään siis työtä yhdessä ja jaetaan hedelmät oikeudenmukaisesti, se on suomalainen resepti menestykseen.

Kolmanneksi toivoisin, että meillä olisi hyvä ”herraonni” tulevissa vaaleissa. Sekä kansalliset että EU-tason päättäjät tekevät meidän kaikkien kannalta erittäin tärkeitä päätöksiä. Jos osaamme äänestää meitä edustamaan fiksuja ja eteenpäin katsovia naisia ja miehiä, on meillä verrattomasti paremmat mahdollisuudet pärjätä niin EU:n sisällä kuin EU:nakin globaalissa kilpailussa ja ylläpitää ja parantaa hyvinvointia.

Neljänneksi toivoisin valkoista joulua ja joulunalusaikaa. Joulu on pimeimpään aikaan vuodesta ja pimeys usein masentaa ihmisiä. Valkoinen lumi lisää valon määrää ja piristää meitä kaikkia. Hyväntuuliset ihmiset jaksavat ahertaa työpaikoillaan jouluun saakka ja sen lisäksi valmistella kaikkien aikojen joulun, johon kuuluvat juhlaruoat ja joululahjat meille kaikille rakkaimpien ihmisten kanssa. Eikä pidä unohtaa sitä tosiseikkaa, että joulu on myös pakkausten juhlaa
kaikissa muodoissaan!

Haluan toivottaa Pakkaus-lehden lukijoille oikein hauskaa joulua 2018 ja entistäkin menestyksekkäämpää uutta vuotta 2019!

No Comments Yet.

Kommentoi julkaisua