Tilaa uutiskirje

Mukana Packsummitissa? Tottakai!

Mukana Packsummitissa? Tottakai!

PackSummitin yhteistyökumppanit esittäytyvät:

 

Schoeller Allibert

Teemu Sihvola:

Puheenvuorossamme keskitymme kiertotalouteen logistiikan näkökulmasta, jossa yhdistyvät yritysten tehokas logistiikka, kestävä kehitys ja kiertävät pakkausratkaisut.

Pidän puheenvuoron, jonka aiheena on kiertävät ja ympäristöä säästävät pakkausratkaisut kiertotaloudessa.

Odotamme aiheesta kiinnostunutta yleisöä sekä foorumia jakaa tietoa oman alamme sovelluksista kaupallisessa ympäristössä.

Aihe koskettaa kaikkia yrityksiä, jotka valmistavat, varastoivat ja jälleenmyyvät erilaisia tuotteita, joita pitää varastoida ja kuljettaa eri muodoissa – onpa kyse sitten elintarvikkeista tai teollisista komponenteista. Ympäristömme tila ja kestävä kehitys nousevat yhä useammin esiin puhuttaessa logistisista ketjuista, joten aihe on juuri nyt hyvin ajankohtainen ja monia tahoja kiinnostava. Lisäksi huomionarvoista on logististen ketjujen tehostuminen tuotteittemme avulla, mikä näkyy yritysten logistiikan kustannusalenemana.


Walki

Marina Kurula

 

Walki esittelee PackSummitissa globaaleja megatrendejä, odotuksista uusia pakkausmateriaaleja ja Walkin roolia niissä. Kestävä kehitys on yrityksemme kehitys- ja innovaatiojohtajamme Mats Käldströmin aiheena puheenvuorossamme, samoin kuin uusiutuvat, kierrätettävät ja kierrätysmateriaalit.

Odotamme tapahtumalta verkostoitumista, yhteistyökumppanien tapaamista ja muiden esiintyjien puheenvuorojen lähestymistapaa suhtautua muuttuvaan alaamme. Walki investoi kestävän kehityksen mukaisiin materiaaleihin, ja haluamme olla edelläkävijöitä vaihtoehtojen tarjoajana.

 


Schur Flexibles

Matti Koponen

Esittelemme erittäin kattavasti Schur Flexibles Groupin näkemystä ympäristöystävällisen pakkaamisen kompleksisuudesta, nykyisen ja tulevan säännöstön vaikutuksista kestävän kehityksen mukaiseen pakkaamiseen ja vaihtoehdoistamme erilaisiin pakkausratkaisuihin. Saimme Fachpackin aikaan German Packaging Award in Gold -palkinnon sustainable packaging-sarjassa, itse asiassa kaksi palkintoa!

Odotamme saavamme asiakaskontakteja tähän teemaan liittyen, hyviä keskusteluja ja mahdollisia yhteistyöprojektien lähtöjä asiasta kiinnostuneiden asiakkaiden kanssa.

Meiltä on luvassa erittäin mielenkiintoinen ja hyvä esitys laajasti aiheeseen liittyen – esiintyjä on alallaan varmasti parhaita Euroopassa ja hallitsee aihepiirin nyansseja myöten – tervetuloa keskustelemaan ja haastamaan!


 

Pakkauskierrätys Rinki Oy

Juha-Heikki Tanskanen

Kerromme, kuinka käytetty pakkaus kiertää raaka-aineeksi. Suomessa pakkausten kierrätys toimii tehokkaasti. Muun muassa kartongin, lasin ja metallin kierrätys on viime vuosina ylittänyt Suomessa ja EU:ssa aiemmin asetetut kierrätystavoitteet, ja myös muovipakkausten kierrätystavoitteet on saavutettu. EU:n uuden kiertotalouspaketin myötä pakkausjätteiden kierrätystavoite nousee 70 prosenttiin 2030 mennessä. Suomessa riittää kirittävää uusiin tavoitteisiin pääsemiseksi.

Kierrätyksen on oltava kuluttajille vaivatonta ja helppoa. Kun kuluttaja voi luottaa siihen, että pakkauksen voi palauttaa kierrätykseen, lajittelusta tulee luonteva osa arkipäivää ja materiaalivirrat saadaan kattavasti uuteen käyttöön.


 

Messukeskus

Marcus Bergström

 

Esittelemme uutta tapahtumakokonaisuuttamme, joka järjestetään 11.–12.3.2020 Messukeskuksessa. Kokonaisuuteen kuuluvat PacTec,

FoodTec ja Plastexpo. Samaan aikaan Messukeskuksessa on käynnissä myös suurkuvatuotannon Sign, Print & Pack -tapahtuma sekä horeca-alan Gastro. Laaja messukokonaisuus luo ainutlaatuisia liiketoimintamahdollisuuksia ja tilaisuuksia eri alojen väliselle verkostoitumiselle ja yhteistyölle.

PackSummit on hieno tapahtuma, ja odotamme tapaamisia alan ihmisten kanssa sekä tietoa alan uusimmista trendeistä. Tervetuloa tutustumaan uudistuvaan tapahtumakokonaisuuteemme! Kerromme mielellämme messujen monipuolisista mahdollisuuksista. PacTecin suunnittelu on jo aloitettu, joten nyt on myös hyvä hetki vaikuttaa tapahtuman sisältöön ja esittää toiveita esimerkiksi ohjelmasta.

 


Pyroll Group

Anne Aaltonen

Pyrollilla on PackSummitissa tarjolla kolme kovaa: Pyroll Material Match, Pyroll Digi Match ja Pyroll Colour Match.

Pyroll Material Match pitää sisällään Pyrollin vuosien kokemuksen kautta muodostuneen monimateriaaliosaamisen. Valmiudet kartonki-, paperi- ja muovipakkausten valmistamiseen löytyvät tästä yhdestä osoitteesta. Pyroll Digi Match mahdollistaa erilaiset kampanjat, personoidut pakkaukset, nopeat pientoimitukset sekä keveät aloituskustannukset. Pyroll Colour Match on värienhallintaa uudella tasolla eri materiaalien välillä.

PackSummitissa ensiesittelyssä myös Pyrollin uusi muoviton, biohajoava ja kuumasaumautuva paperipakkausrata! Odotamme tietenkin suurella mielenkiinnolla myös PackSummitin ruokailua. Miksi? No se selviää paikan päällä. Tästä ruokailuun liittyvästä yllätyksestä myös lisää ständillämme.

PackSummitilta odotamme mukavaa päivää, yhdessäoloa, mielenkiintoisia tapaamisia, ajatusten vaihtoa, innostunutta yleisöä ja inspiroivia, ajatuksia herättäviä esityksiä. Malttamattomina haluamme päästä esittelemään myös uuden paperipakkausratamme, mistä odotamme hittiä.


Pakkauslaakso

Karina Puurunen

 

Esittelemme Pakkauslaakson toimintaa sekä jäsenorganisaatioiden tuotteita ja palveluita. Esillä on tuotenäytteitä ja esitteitä. Ohjaamme jäsenyritystemme tarjonnasta kiinnostuneet jatkokeskusteluihin. Viemme myös viestiä, ideoita ja konkreettisia leadeja eteenpäin jäsenillemme.

Alan verkostona ja toimijana näemme osallistumisen PackSummitiin ensiarvoisen tärkeänä. Uskomme tavoittavamme yhden päivän aikana kattavasti pakkausalan toimijoita ja myös joitakin ulkomaalaisia tahoja. Opiskelijoiden läsnäolo tuo tilaisuuden tavata tulevia pakkausteollisuuden vaikuttajia. Odotamme ajatusten ja tiedon vaihtoa niin kävijöiden kanssa sekä osana ohjelmatarjontaa.

Pakkauslaakso avaa ikkunan koko toimialaan. Edustamme yrityksiä toimitusketjun eri osista. Pystymme jakamaan tietoa, sparraamaan ja auttamaan verkostoitumisessa. Tervetuloa keskustelemaan Pakkauslaakso 2.0 -vaiheesta ja ideoimaan, miten voimme kehittää verkostomme toimintaa!

 


Marvaco

Kai Lankinen

Olemme mukana PackSummitissa jo kolmatta kertaa. Uutena asiana tuomme esiin tällä kertaa entistä vihreämmän tavan painattaa pakkauksia. Kestävä kehitys ja ympäristöystävällisyys on uusi mahdollisuus myös pakkausten painatuksessa, johon Marvaco on tuonut käytännön ratkaisun EGP-pioneerina yhdessä painojen kanssa.

Toivomme hyviä keskusteluja ja aktiivisia avauksia uusiksi projekteiksi vakioidun väriskaalan kanssa, jotta brändipakkauksista saadaan entistä värikkäämpiä ja ympäristöystävällisempiä. Jos asian käyttökelpoisuus mietityttää, niin ständillämme on nähtävissä konkreettisia painatusnäytteitä vihreämmällä painatuksella tuotetuista arkipäivän pakkauksista.    Expanded Gamut Printing (EGP) on maailmalla kasvava trendi tuottaa pakkauksia entistä joustavammin ja ympäristöystävällisemmin. Se on käyttökelpoinen kaikilla nykyisillä pakkauspainomenetelmillä ja suomalaiset painot ovat alan edelläkävijöitä.

 


Antalis

Risto Janhunen

PackSummit on foorumi, jossa alan ihmiset kohtaavat. Siksi tämä on hyvä paikka myös Antalikselle olla mukana – palvelujen tarjoajana ja itsekin päivittämässä osaamistamme pakkaamisen alalta.

Antalis tarjoaa laajan valikoiman erilaisia pakkausratkaisuja. Paikan päällä Antaliksella on Ranpakin pakkauspehmustejärjestelmistä Ranpak Geami HV sekä Ranpak FillPak TTC. Oli kyse sitten pienen varaosan tai suuren tuotteen pakkaamisesta ja suojaamisesta – yhdessä löydämme ratkaisun.

Tule juttelemaan materiaali-, tarvike- ja laitevaihtoehdoista!

 

No Comments Yet.

Kommentoi julkaisua