Tilaa uutiskirje

PackSummit 2022

PackSummit 2022
2.11. Tampere

Vuodesta 2016 lähtien järjestetty pakkausalan tapahtuma PackSummit kokoaa vuosittain pakkausalan ammattilaiset verkostoitumaan, keskustelemaan ja inspiroitumaan alan edelläkävijöiden johdolla.

Monen Lahden-vuoden jälkeen Summit muuttaa Tamperetaloon! Uuteen osoitteeseen siirtymisestä huolimatta tapahtuman rakenne on vanha tuttu: mukana on koko pakkausalan arvoketju suunnittelusta käyttöön ja paino- ja pakkauskoneista markkinointiin.

Tule paikan päälle vuoden tärkeimpään tapahtumaan tapaamaan pakkausalan ammattilaisia, verkostoitumaan ja kuulemaan alan tuoreimmat uutiset!

PackSummitin puheenvuoroissa ovat esillä alan näkymät sekä paras suomalainen pakkausosaaminen. Lisäksi alan yritykset esittelevät toimintaansa ja innovaatioita messuosastoillaan.

Kiinnostuitko yrityspuheenvuoroista tai pop up -messuista?
Ota yhteyttä: Tanja Koukku, 050 566 1101, tanja.koukku@pakkaus.com.

Osallistumismaksu 195 €.
Lisätietoa yhteistyöpaketeista löydät täältä.

Tapahtuman moderaattori:
Kasper Strömman
Kasper on tunnettu TV-ohjelmistaan, podcasteistaan sekä sosiaalisesta mediasta. PackSummitiin Kasper saapuu kuitenkin kaikkein mieluisin viitta hartioillaan: graafisen suunnittelijan – onhan hänet siinä lajissa valittu vuoden graafikoksi vuonna 2013.

Eric Sundqvist
Oda Suomi

Eric on ensimmäisiä Suomen odalaisia, joka liittyi mukaan avaamaan Suomen uusinta ruoan verkkokauppaa. Hän toimitti henkilökohtaisesti ensimmäiset testitilaukset asiakkaiden koteihin. Ericin tausta on lentokenttälogistiikassa ja purjehduksessa, eräänlaista logistiikkaa sekin. 

Uwe Melichar
Red Dot Design Awards

Uwe is an expert on circular packaging and design. With his company MELICHAR Bros. he develops solutions for clients around the globe.  He is widely linked with different stakeholders along the packaging supply chain. He has been Managing partner at the design agency Factor where he realized packaging projects for Adidas, Bosch, C&A, Huawei, Gardena, Omron, Miele etc. Uwe is lecturer at several universities and a member of the Red Dot jury, Red Dot Ambassador and part of the Pentawards jury. 


Kati Randell
Paulig

Katilla on laaja kokemus pakkauskehityksestä eri elintarvikealan yrityksissä sekä pakkaustutkimuksesta VTT:llä. Työssään Pauligilla hän vastaa siitä, että pakkausstrategia tukee Pauligin kasvustrategiaa. Katin mielestä parasta työssä on haaste yhdistää moninaiset tarpeet, jotka pakkauksen tulee täyttää. Laaja sisäinen ja ulkoinen yhteistyö motivoi häntä. Kati on osallistunut pitkään Pakkausyhdistyksen toimintaan ja toimii tällä hetkellä hallituksen puheenjohtajana.  
 

Juha-Matti Katajajuuri
Luonnonvarakeskus

Juhis on LUKEn erikoistutkija ja ryhmäpäällikkö. Hän on yli 20 vuotta johtanut ja tehnyt tutkimusta liittyen ruokaketjun ja ruokajärjestelmän, ruoan tuotannon ja kulutuksen, kestävyyteen ja vastuullisuuteen, monista näkökulmista. Hän on aktiivinen pakkausten ympäristökestävyys- ja kiertotalouskysymyksissä. Erityisesti hänet tunnetaan elintarvikkeiden ympäristöjalanjäljen, hiilijalanjälkilaskennan sekä ruokahävikkiin ja kestävyyteen liittyvästä tutkimuksesta.

Yhteistyössä:

8.00–9.00
Ilmoittautuminen & aamukahvi
8.00–15.00
Pop up -messut
9.00–10.30
Pieni Sali

Aamupäivän puheenvuorot:

Tilaisuuden avaus – Kasper Strömman

Juha-Matti Katajajuuri, Luke

Pakkaajan näkökulma uusiin haasteisiin ja mahdollisuuksiin: Kati Randell, Paulig

Laatikon matka ruoan verkkokauppa Odalta asiakkaan kotiovelle: Eric Sundqvist, Oda Suomi
10.30–11.00
Kuohuviinitarjoilu

Pop up -messuihin tutustuminen
11.00–12.30
Lounas

12.30–15.00


Yrityspuheenvuorot


Sali 1Sali 2Sali 3

12.30


Mika Lankila, Pyroll
Green Choice by Wipakvastuullisia joustopakkausratkaisuja,
Ari Nykänen
, Wipak
VTT,
tarkentuu myöhemmin
13.00Lydia Butler, DS Smith
MetsäBoard,
tarkentuu myöhemmin

VTT,
tarkentuu myöhemmin

13.30

Fuusioita, velvoitteita ja vastuun kasvua - Pakkausten tuottajavastuu muutoksessa, Juha-Heikki Tanskanen, RinkiWalki,
tarkentuu myöhemmin
Adara,
tarkentuu myöhemmin
14.004everPack - Busting the reuse myths,
Jussi Lahtinen,
VTT

Master your packaging process. Why and when to invest in automation, Thomas Sundling, StoraEnso
15.00–16.00
Pieni Sali


Keynote-puheenvuorot

The Future of Packaging – Beyond machines and material

Uwe Melichar, Red Dot Design Awards

Pakkauskatsaus
Kasper Strömman, Vuoden graafikko 2013

16.00–17.00
Kahvitarjoilu, verkostoitumista

Ohjelma päivittyy