Tilaa uutiskirje

Pakkausyhdistys on muuttanut

Pakkausyhdistys on muuttanut

Suomen Pakkausyhdistys ry:n toimisto ja samalla tietysti myös Pakkaus-lehden toimitus ovat muuttaneet. Uudet toimitilamme sijaitsevat OAJ-Akavatalossa, jonka postiosoite on Rautatieläisenkatu 6, 00520 Helsinki. Akavatalon sisäänkäynti on kävelytasolla osoitteessa Kellosilta 7.

Akavatalossa SPY:llä on käytössään omat toimistotilat rakennuksen 2. kerroksessa. Lisäksi käytössämme on talon monipuoliset kokoustilat. Talossa toimii myös lounasravintola-kahvila.

Akavataloon pääsee kätevästi junalla, Pasilan asemalta on toimistoomme muutaman minuutin kävelymatka. Lisäksi raitiolinjojen 7A, 7 B ja 9 pysäkki on Rautatieläisenkadulla Akavatalon ja Messukeskuksen pääsisäänkäynnin välissä. Myöskään Mäkelänkatua kulkevien bussilinjojen pysäkeiltä ei ole kuin muutaman sadan metrin kävelymatka. Rautatieläisenkadulta on portaat ja ylikulkusilta, joita pitkin pääsee Junailijankujalle ja siitä ylös Kellosillalle.

Henkilöautoilla tuleville vierailijoille suosittelemme Asemapäällikönkadun päässä olevaa pysäköintialuetta. Asemapäällikönkadun päässä vasemmalla on puomi, joka aukeaa otettaessa pysäköintilipuke. Pysäköintialueelta kiivetään portaat ylös, ja kuljetaan oikealle muutama kymmenen metriä kohti OAJ-Akavataloa (vaalea laattapintainen rakennus).

Pysäköidä voi myös P-Veturi-parkkihalliin, jonne ajetaan sisään Pasilan aseman kohdalta Ratapihantien keskikaistalta tai Kumpulantien päästä pysäköintialueen takaa. P-Veturista pääsee hissillä Asemapäällikönkadulle ja Junailijanaukiolle. Myös Messukeskuksen kokoustamon pysäköintialue on lähellä.

 

No Comments Yet.

Kommentoi julkaisua