Tilaa uutiskirje

ScanStar ja kevät kuuluvat yhteen

ScanStar ja kevät kuuluvat yhteen 

Ilmoittautuminen ScanStar 2021 -kilpailuun on käynnissä! Nyt myös alan opiskelijat saavat oman kilpailunsa, kun heille järjestetään oma, ScanStar Student -kilpailu. Kilpailuissa menestyneille pakkauksille aukeaa ovi WorldStar -kilpailuun, jossa tarjolla on maailmanlaajuista kunniaa ja mainetta.  

Suomalaiset pakkausvalmistajat ja pakkausten käyttäjät ovat menestyneet viime vuosina loistavasti yhteispohjoismaisessa pakkauskilpailussa ja Suomeen on ropissut palkintoja lähes yhtä paljon kuin muihin Pohjoismaihin yhteensä. Viime vuonna suomalaisille pakkausratkaisuille myönnettiin kahdeksan tähteä. Nyt on aika varmistaa menestys jatkossa ja ilmoittaa parhaat innovaatiot kilpailuun.  

Kilpailuun voi osallistua uusi, jo markkinoilla oleva pakkaus ja sen voi kilpailuun ilmoittaa pakkauksen käyttäjä, suunnittelija tai valmistaja muiden osapuolten suostumuksella. Kilpailuun ilmoittaudutaan täyttämällä verkossa ilmoittautumislomake ja lähettämällä itse pakkaus – mahdollisesti sisältöineen –tuomariston arvioitavaksi. Ilmoittautuessa lähetetään myös kuva pakkauksesta, mutta myös muuta aineistoa, esimerkiksi videoita, kirjallista selostusta pakkauksen hyödyistä tai linkkejä kannattaa lähettää tuomariston päätöksenteon tueksi mahdollisimman monipuolisesti.  

Kilpailun ilmoittautumislomake on oltava täytettynä 1.6.2021 mennessä ja fyysisten pakkausten perillä viimeistään 4.6.2021. 

ScanStarilla palkitut pakkausratkaisut saavat osallistumisoikeuden WorldStar -kilpailuun, jossa sielläkin on tullut viime vuosina menestystä, viime vuonna jopa kahdelle pakkaukselle.  

Opiskelijatkin mukaan! 

Myös opiskelijoille järjestetään tästä vuodesta lähtien oma kilpailu, ScanStar Student. Opiskelijoiden säännöt ovat erilaiset. Pakkaus voi olla vasta suunnitteluasteella eikä sen tarvitse olla suunniteltu tietylle yritykselle tai tuotteelle. Myöskään mock upeja tai muutakaan fyysistä ei tarvitse lähettää tuomaristolle, digitaalinen aineisto riittää. Ilmoittautumiset Student-kilpailuun 31.5.2021 mennessä. Kilpailussa menestynyt pakkaus jatkaa niinikään matkaansa WorldStar Student -kilpailuun. 

Tänä vuonna sekä yritysten että opiskelijoiden ScanStar -kilpailun järjestämisvastuussa on Ruotsi ja siellä Svenska Förpackningsgillet. Suomessa kilpailun yhteistyökumppanina toimii Suomen Pakkausyhdistys ry. 

Lisätietoja ja ilmoittautumislomakkeet molempiin kilpailuihin:  www.scanstar.org 

Comments are closed.