Tilaa uutiskirje

Pakkausalan peruskurssi nro 85

Peruskurssilta pohjatiedot ja verkostot

Suomen Pakkausyhdistyksen kerran vuodessa järjestämä peruskurssi koostuu kolmesta lähiopetusjaksosta, jotka pidetään syys- ja tammikuun välisenä aikana Helsingin Messukeskuksessa. Jaksojen aikana järjestetään seitsemän tiivistä päivää lähiopetusta, käydään läpi eri pakkausmateriaalit, logistiikan vaatimukset pakkaamiselle, pakkaussuunnittelu, pakkausten painaminen, pakkausvaihtoehdot, kehittyvät pakkausmateriaalit ja teollinen pakkaaminen.

Kurssin luennoitsijoina toimivat alan parhaat asiantuntijat. Lähiopetuspäiviin kuuluu myös vierailuja alan yrityksiin. Edellisillä kursseilla vierailtiin mm. Pauligin kahvipaahtimolla Helsingissä ja Inexin logistiikkakeskuksessa Sipoossa.

Kurssilla jakaannutaan ryhmiin, ja kunkin ryhmän on tarkoitus kehittää uudenlainen pakkausinnovaatio tehtäväksi annetulle tuotteelle. Ryhmätyötä toteutettaessa voi ottaa heti tuoreeltaan käyttöön kaikki kurssin aikana kertyneet tiedot, taidot ja ideat, samoin kuin verkostot.

Verkostoituminen onkin kurssilaisilta saadun palautteen mukaan yksi tärkeimmistä saavutuksista tiedollisen annin lisäksi. Verkostoituminen ei kuitenkaan pääty kurssin loputtua, koska kurssin suorittaneet hyväksytään Pakkauskillan jäseniksi. Nyt järjestettävä kurssi on järjestyksessään 85.

Pakkauskilta kokoontuu pari kertaa vuosittain möötteihin. Kiltamööttien ohjelmassa on yritysvierailuja ja illallistapahtumia, oiva tilaisuus verkostoitumiseen alan ammattilaisten kanssa siis. Kiltaan kuuluu tällä hetkellä noin 500 pakkausalan toimijaa.

Paikka: Messukeskus, Helsinki tai Teams.

1. jakso 29.-30.9.2021
2. jakso 23.-25.11.2021
3. jakso 16.-17.2.2022

Osallistumismaksu Suomen Pakkausyhdistyksen jäsenyrityksissä toimivilta 3600 €, muilta 3900 €.
Kurssilaisille jaetaan myös uusi Kestävä pakkaus -kirja.

Korona huolestuttaa? Olemme varautuneet siihen, että luennoille voi osallistua etänä oman altistumisen tai oireilun vuoksi.  Otamme huomioon annetut oheistukset ja löydät täältä Messukeskuksen toimet turvalliseen osallistumiseen. Seuraamme tilannetta tarkasti ja tarvittaessa teemme muutoksia ohjelmaan hallituksen ohjeistuksen mukaan. Jos jokin osio jää sinulta kokonaan väliin, voimme sopia kyseiseen osioon osallistumisesta seuraavan kurssin yhteydessä.

Kiinnostuitko?
Lisätietoja Tanja Koukulta, puh. 050 566 1101 tai tanja.koukku @ pakkaus.com.

Ilmoittautumiset tämän linkin kautta >

 

Pakkausalan peruskurssin nro 80 osallistujajoukko.


Kurssilaiset saavat lopuksi diplomit.


Päiväys ja aika
29.09.2021 - 17.02.2022 00:00

Map Unavailable

Comments are closed.